Δήμος Τρικκαιων: Κουβέντα για το τίποτα…

Ημερομηνία

Απ. Ζώης

Δήμος Τρικκαιων: Κουβέντα για το τίποτα…

Άρχισε μια συζήτηση για μετεκλογικές συνεργασίες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο δήμο Τρικκαίων. Εκτιμώ πως αυτή η κουβέντα γίνεται για να γίνεται…. Ο νυν δήμαρχος είναι δύσκολο να χτυπηθεί από μια τέτοια συμμαχία όποια πρόσωπα και αν την αποτελούν από την τοπική κοινωνία. Ο κ. Παπαστεργίου έχει δημιουργήσει ένα δικό του σύστημα και μιντιακό βεβαίως, βεβαίως,  που όλη την μέρα τον λιβανίζουν, σε αντίθεση με την αντίπερα όχθη που είναι στα αζήτητα. Ο νυν δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ μπορεί να κινδυνεύσει μόνο από δεξιό υποψήφιο πετυχημένο στο έργο του όπως είναι ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, μεγαλοεπιχειρηματίες δηλαδή, θέλουν τον κ. Παπαστεργίου δήμαρχο και τον κ. Μιχαλάκη αντιπεριφερειάρχη. Επιθυμεί ο τελευταίος να κάνει την υπέρβαση και να συγκρουστεί;  Όσοι γνωρίζουν τον κ. Μιχαλάκη από κοντά και για χρόνια αυτό φαντάζει αδύνατο. Και ένα τελευταίο. Πρωτοκλασάτα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν κρύβουν τον κρυφό πολιτικό έρωτά τους προς το πρόσωπο του κ. Παπαστεργίου και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον ξαναδούν δήμαρχο. Συνεπώς συζητάμε για να βρισκόμαστε σε κουβέντα…

Αγοραστός: Τρέχει μόνος του…

Αυτός που πιθανόν θα δυσκολευτεί λιγότερο από άλλες φορές για τη θέση του περιφερειάρχη είναι ο νυν Κώστας Αγοραστός. Και πετυχημένος είναι στο έργο του και δυνατούς συμβούλους έχει και να παίζει προς όφελός του το δικό του παιχνίδι με τα τοπικά ΜΜΕ. Μάλλον τρέχει μόνος του χωρίς αντίπαλο.

Δήμος Φαρκαδόνας: Σπύρος και ξερό ψωμί…

Με αρκετούς πασοκτζήδες που συζητώ τον τελευταίο καιρό στην Οιχαλία, πιστεύουν ότι ο νυν δήμαρχος  Σπύρος Αγναντής θα πρέπει να ξαναστηριχθεί για μια νέα θητεία. Δεν θέλουν με τίποτα πρόσωπο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που θα στερήσει το δικαίωμα στον κ. Αγναντή θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Περισσότερα
Άρθρα