Το τρίτο… πρόσωπο στο Δήμο Φαρκαδόνας

Χαμός προβλέπεται να γίνει στην τοπική Νέα Δημοκρατία, όπως πληροφορούμαστε, όταν ο «Κλεισθένης» πάρει την οριστική του μορφή και θα αποτελεί νόμος του κράτους. Στο δήμο Φαρκαδόνας επί παραδείγματι ο πετυχημένος Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μπουλούμπασης, θα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής. Ωστόσο, πληροφορίες του Αμερόληπτου, κάνουν λόγο για τρίτο… πρόσωπο στο δήμο Φαρκαδόνας. Ένα πρόσωπο που πυκνώνει κρυφά συναντήσεις και επαφές. Σε λίγο καιρό περισσότερα…

Σταθερός ο Ηλίας

Ενώ κάποιοι προσπαθούν να κατευθύνουν τον πετυχημένο νομάρχη και πρώην βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη στο δήμο Πύλης, με άλλα λόγια να τον αποστρατεύσουν πολιτικά, ο ίδιος δεν «τσιμπάει» και δηλώνει έτοιμος για μια ακόμα εκλογική μάχη στις επικείμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Άλλωστε όπως και ο ίδιος δηλώνει σε φίλους και γνωστούς δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά καθώς, εισπράττει καθημερινά την αγάπη του κόσμου. Και καλά κάνει!

Τον δικό του αγώνα

Τον δικό του προσωπικό αγώνα γνωριμίας και επαφής με τους τρικαλινούς δίνει καθημερινά ο Μικέλης Χατζηγάκης. Το στοίχημα μέχρι τώρα το κερδίζει καθώς ο Μικέλης είναι πράος και  ήρεμος χαρακτήρας και με πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Άλλωστε το καλό όνομα στην πολιτική κτίζεται με υπομονή και επιμονή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ