Φιλοξενία Κινεζικής Παραγωγής «TravelWithTheCEO»

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., καθώς και τον τουριστικό προορισμό CostaNavarino, ολοκλήρωσαν τη φιλοξενία πολυμελούς αποστολής της κινέζικης τηλεοπτικής σειράς «TravelwiththeCEO» του τηλεοπτικού καναλιού CBN.

Το «Travelwiththe CEO» είναι ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό realityshow όπου σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται το ταξίδι του εκάστοτε προσκεκλημένου CEO σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Στην αποστολή που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα, συμμετείχαν ο κύριος WangMing-Chiang, CEO της εταιρείας ShanghaiPuBaoFood και η κυρία LuBei, VicePresident του Ctrip, του μεγαλύτερου OnlineTravelAgency της Ασίας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Travelwiththe CEO», το οποίο απευθύνεται σε κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, παρακολουθούν 9-15 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Προγραμματίζεται να προβληθούν εντός του έτους 2 επεισόδια στα κανάλια Shanghai CBN TV  &  Ningxia TV καθώς και στα δημοφιλή videositesIqiyi, Tencentvideo, Tudouvideo.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης καταχωρήσεις για την προώθηση των επεισοδίων σε δημοφιλή online&offline έντυπα καθώς και αναρτήσεις στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Weibo&Wechat.

Η αποστολή, η οποία πραγματοποίησε γυρίσματα το διάστημα 30 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2017, επισκέφτηκε δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου όπως η Τρίπολη, η Καλαμάτα, η Πύλος, η Βοϊδοκοιλιά και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. H Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε. κάλυψε το κόστος των αεροπορικώνεισιτηρίων,  της αποστολής ενώ ηCostaNavarino φρόντισε για τη διαμονή, τη διατροφή, τις ξεναγήσεις και τις εσωτερικές μετακινήσεις της αποστολής.

Το πρόγραμμα της αποστολής εμπλουτίστηκε με τις προσφερόμενες Αυθεντικές Εμπειρίες και υπηρεσίες της CostaNavarino και συγκεκριμένα τις AuthenticVillageCooking, OliveOilTasting, SongsaroundtheTable στο Καφενείο AuthenticEmbroideryWork, ArtTour, AnazoeSpa Θεραπείες και Θαλασσοθεραπεία και GolfExperience.

Τη φιλοξενία της αποστολής υποστήριξαν επίσης ο Δήμος Τριφυλίας, η εταιρεία μεταφορών Autounion/MyTransfer, η εταιρεία SkourasWinery, τα εστιατόρια Παλαιά Αγορά (Κυπαρισσία), Στο Κύμα (Καλαμάτα), Στου Κώστα (Καλαμάτα), Αετός (Πύλος), τα καφέ Μυλόπετρα (Καλαμάτα), Άλμπατρος (Μαραθόπολη), Ποσειδωνία (Πύλος) καθώς επίσης και τα εστιατόρια DaLuigi, Morias, Flame και 1827 του CostaNavarino.

Την αποστολή συνόδευσαν η Δρ Βασιλεία Ορφανού, SeniorMediaRelationsManager και η κυρία Ειρήνη ΨηφίδηMedia&DigitalRelationsExecutive από την εταιρεία TΕΜΕS SA – CostaNavarino, καθώς επίσης και ο κύριος Γιάννης Πλεξουσάκης, Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας και η κυρία SunYanan, επιτόπια υπάλληλος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ