Μόναχο: 33 ελληνικές επιχειρήσεις στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE

Με 33 Έλληνες παραγωγούς, επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών και εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2016, η οποία πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016, στο Μόναχο.

Η Ελληνική Ομαδική Συμμετοχή, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, διοργανώνεται για 3η φορά από την εταιρία – μέλος του Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion.MONAXO

Ειδικότερα, στην έκθεση θα συμμετέχει η Περιφέρεια Ηπείρου με 21 συνεκθέτες: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΙΤΣΟΣ, ΑΦΟΙ ΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, “EPERION” – ΣΠΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, HIGHLAND ΟΡΕΙΝΗ ΓΗ, ΚΟΜΙΝΗ ΒΙΟ HERBS, ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΜΕΛΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, METSOVITA-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ Α.Ε., ΜΙΚΡΟ ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ, ΜΟΝΟΛΙΘΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΪΝΟΣ, ΟΥΖΟ ΡΟΥΜΠΟΥ, ΠΑΝΔΩΡΑ ΓΑΙΑ, PARAGAEA, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΥΘΙΚΟΝ, UNIQUE GREEK PRODUCTS και ΦΑΡΜΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος επίσης 11 Έλληνες παραγωγοί, 7 υπό την ονομασία ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ/SYNERGY MARKETING, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΝΤΟΝΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΡΟΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και επιπλέον 4, οι εξής: DIVINUM, EUPHORIA SECRETS, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΡΟΔΑΜΥ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί show μαγειρικής με βραβευμένο chef, που θα παρουσιάσει ζωντανά μπροστά στο κοινό, σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, πρωτότυπες γαστρονομικές συνταγές, φτιαγμένες από τα εκλεκτά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, που συμμετέχουν στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η έκθεση προσεγγίζει ετησίως πάνω από 100.000 ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

The post Μόναχο: 33 ελληνικές επιχειρήσεις στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ