Από τις αρχές του νέου έτους, περισσότερο από το 80% του εισοδήματός τους θα δίνουν για φόρους και εισφορές, πολλοί, από όσους αμείβονται με μπλοκάκια!

Από την 01/01/2017, περισσότερο από το 80% του εισοδήματός τους θα δίνουν για φόρους και εισφορές, πολλοί, από όσους αμείβονται με μπλοκάκια!
Σύμφωνα με ειδικούς φοροτεχνικούς, από την 1/1/2017, όσοι απασχολούνται με καθεστώς μη εξαρτημένης εργασίας και έχουν και μισθωτή εργασία, θα πληρώνουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες εισφορές, ίσες με το 26,95% και παράλληλα θα πληρώνουν και τις εισφορές τους ως μισθωτοί!
Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν ασφάλιση ΙΚΑ, που θα συνεχίσουν να πληρώνουν το 16% των εισφορών, αλλά και για όσους είναι ασφαλισμένοι στο ΤΣΜΕΔΕ, το ΤΣΑΥ, το Ταμείο Νομικών κλπ., καθώς, μαζί με τις εισφορές για το Ταμείο τους ως μισθωτοί, θα πρέπει από 1/1/2017 να πληρώνουν επιπλέον εισφορά, ύψους 26,95%.
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, για όσους έχουν ΙΚΑ η επιβάρυνση φτάνει το 43%, ενώ για όσους οι εισφορές είναι στο 22% η επιβάρυνση θα είναι 50%..
Αν στις εισφορές προστεθεί και ο φόρος εισοδήματος μαζί με την προκαταβολή φόρου κλπ.,τότε οι απώλειες φθάνουν το 80%!

erga

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Από τις αρχές του νέου έτους, περισσότερο από το 80% του εισοδήματός τους θα δίνουν για φόρους και εισφορές, πολλοί, από όσους αμείβονται με μπλοκάκια! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ