Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση, που εξαπέλυσε εναντίον επιβατών τρένου, στην περιοχή του Βύρτζμπουργκ της Γερμανίας, νεαρός Αφγανός πρόσφυγας, οπλισμένος με τσεκούρι και μαχαίρι!

Κατά την διάρκεια της καταδίωξής του ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των Αστυνομικών!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση, που εξαπέλυσε ένας νεαρός αλλοδαπός άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι και μαχαίρι εναντίον επιβατών τρένου στην περιοχή του Βύρτζμπουργκ της Γερμανίας.
Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης, ένας 17χρονος Αφγανός, τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση, με τις γερμανικές Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να τον πιάσουν, το οποίο περιλάμβανε και την χρήση ελικοπτέρου. Τελικά, κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των Αστυνομικών.
Όπως δήλωσε ο Βαυαρός Υπουργός Εσωτερικών, Γιοάχιμ Χέρμαν, επρόκειτο για άτομο, που έφθασε στην Γερμανία ως ασυνόδευτος πρόσφυγας και ζούσε σε ανάδοχη οικογένεια.
Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Βαυαρίας, κατά την διάρκεια της επίθεσης ο δράστης φώναζε «Allahu Akbar».
Από τα περίπου 21 άτομα ,στα οποία επιτέθηκε, σοβαρά τραυματισμένα είναι τα τρία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδόθηξαν από τα τοπικά ΜΜΕ.

monaxo

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση, που εξαπέλυσε εναντίον επιβατών τρένου, στην περιοχή του Βύρτζμπουργκ της Γερμανίας, νεαρός Αφγανός πρόσφυγας, οπλισμένος με τσεκούρι και μαχαίρι! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ