Ανατροπές στους φόρους μεταβίβασης ακινήτων, παρεμβάσεις στον ΦΠΑ για τις οικοδομές, σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με την χρήση Ι.Χ., αλλαγές στον φόρο ακινήτων και στοχευμένους ελέγχους σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής προαναγγέλλει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης!

Σε όσους έχουν αδήλωτα εισοδήματα, στέλνει μήνυμα, ότι έχουν ακόμα μια ευκαιρία να τα δηλώσουν χωρίς να υποστούν ποινικές κυρώσεις!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ημερησία” του Σαββάτου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, στέλνει μήνυμα σε όσους έχουν αδήλωτα εισοδήματα, ότι έχουν ακόμα μια ευκαιρία να τα δηλώσουν χωρίς ποινικές κυρώσεις και προαναγγέλλει ανατροπές στους φόρους μεταβίβασης ακινήτων, παρεμβάσεις στον ΦΠΑ για τις οικοδομές, σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με την χρήση Ι.Χ., αλλαγές στον φόρο ακινήτων και στοχευμένους ελέγχους σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι ο ΕΝΦΙΑ για το 2017 θα υπολογίζεται με βάση τις εμπορικές τιμές των ακινήτων, ενώ δηλώνει, πως έρχονται παρεμβάσεις σε ΦΠΑ, φόρους μεταβίβασης, κληρονομιάς και γονικής παροχής.
Όσοι εμφανίσουν αδήλωτα κεφάλαια, θα απαλλαγούν από ποινικές κυρώσεις, υπογραμμίζει ο κ. Αλεξιάδης και προαναγγέλλει, ότι προωθείται νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στα προϊόντα καπνού.
Για τον εφετινό ΕΝΦΙΑ ανακοινώνει, τέλος, ότι θα ξεκινήσει η εκκαθάρισή του από τον Ιούλιο, όταν θα ολοκληρωθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ενώ θα μπορεί να πληρωθεί και εφέτος σε πέντε μηνιαίες δόσεις.

ypourgeio Oikonomikon

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Ανατροπές στους φόρους μεταβίβασης ακινήτων, παρεμβάσεις στον ΦΠΑ για τις οικοδομές, σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με την χρήση Ι.Χ., αλλαγές στον φόρο ακινήτων και στοχευμένους ελέγχους σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής προαναγγέλλει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ