Η Γερμανία ωθεί την Ελλάδα να βγεί εκτός της ζώνης του ευρώ και προσφέρει δάνειο ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ, σαν βοήθεια προσαρμογής στις νέες συνθήκες!

-Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, ζήτησε να αναβληθεί το Eurogroup της Δευτέρας, για να μπει στο τραπέζι και επίσημα η πρόταση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου

“Η Γερμανία είναι πλέον οχυρωμένη για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ. Είμαστε μάλιστα σε θέση να παράσχουμε στην Ελλάδα ένα νέο δάνειο, ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ, σαν βοήθεια προσαρμογής στις νέες συνθήκες”.
Αυτό διαμηνύει το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών στον απόηχο της επιστολής της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. Αυτό επιβεβαιώνει, ότι οι Γερμανοί δεν δέχονται ουδεμία απομείωση του ελληνικού χρέους και πλέον δείχνουν, με επίσημο τρόπο, στην Ελλάδα την πόρτα της εξόδου από την ευρωζώνη!
Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορορίες, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε επικοινώνησε με τον Γερούν Ντάϊσεμπλουμ και του ζήτησε να αναβληθεί το Eurogroup της Δευτέρας για να μπει στο τραπέζι και επίσημα η πρόταση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Η Γερμανία ωθεί την Ελλάδα να βγεί εκτός της ζώνης του ευρώ και προσφέρει δάνειο ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ, σαν βοήθεια προσαρμογής στις νέες συνθήκες! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ