Ζημιά 800 εκατομμυρίων ευρώ έχουν υποστεί έως τώρα οι μεταφορικές εταιρείες, λόγω της κατάληψης για 32η ημέρα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη!

Προβαίνουν σε αναγκαστικές άδειες εργαζομένων για να μην κάνουν απολύσεις ή μειώσεις μισθών ενώ πάρα πολλά λεφτά χάνουν, τόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρείες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Ζημιά 800 εκατομμυρίων ευρώ έχουν υποστεί, λόγω της κατάληψης για 32η ημέρα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, οι μεταφορικές εταιρείες, οι οποίες προβαίνουν σε αναγκαστικές άδειες εργαζομένων για να μην κάνουν απολύσεις ή μειώσεις μισθών.
Την απόγνωση, αλλά και την οργή για την στάση της Κυβέρνησης εξέφρασε ο κ. Αναστάσιος Σεχπερίδης, εκπρόσωπος των μεταφορικών εταιρειών, μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Σκάϊ”.
«Προϊόντα έχουν λήξει… Προβαίνουμε σε αναγκαστικές άδειες για να μην απολυθεί κόσμος ή γίνει μείωση μισθών» τόνισε ο ίδιος και υπογράμμισε: «Μας κοροϊδεύουν! Εδώ και 32 ημέρες είναι κλειστή η γραμμή, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ζημιά 800 χιλιάδες ευρώ, και έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό! Δεν έχουν καταλάβει, τι έγινε στην Ελλάδα»!

“Από το «μπλόκο» στην Ειδομένη χάνουν πάρα πολλά λεφτά, τόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρείες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας”

«Είναι αδικαιολόγητο, η σιδηροδρομική γραμμή να κλείνει για 32 ημέρες! Υπάρχουν συμβόλαια, που δεν μπορούν να τηρηθούν…» πρόσθεσε ο κ. Σεχπερίδης.
«Μας είχαν υποσχεθεί, ότι θα ανοίξει η γραμμή στις 4 Απριλίου, μετά στις 11, μετά στις 18 Απριλίου και χθες, για δύο μόνον ώρες, άνοιξε η γραμμή. Ο κ. Τόσκας μάς είχε πει, ότι θα ανοίξει στις 11 του μηνός, μας είχαν πει, μάλιστα, ότι είναι θέμα ημερών! Τι θα γίνει τελικά; Θα ανοίξει το Πάσχα; Να μας πουν, επιτέλους, τι κάνουμε» δήλωσε ο κ. Αναστάσιος Σεχπερίδης.
Όπως εξήγησε, από το «μπλόκο» στην Ειδομένη χάνουν πάρα πολλά λεφτά, τόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρείες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας. «Η Cosco κάνει εως τώραιυπομονή και πάει μέσω Βουλγαρίας» σημείωσε ο ίδιος.

exagoges

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Ζημιά 800 εκατομμυρίων ευρώ έχουν υποστεί έως τώρα οι μεταφορικές εταιρείες, λόγω της κατάληψης για 32η ημέρα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ