Επικίνδυνες και ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της εμφάνισης Τζιχαντιστών στις τάξεις του γερμανικού στρατού!

Έχουν ήδη απομονωθεί 22 Γερμανοί στρατιωτικοί για τα ακραία ισλαμικά τους φρονήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια, 29 Γερμανοί αξιωματικοί του γερμανικού στρατού έχουν ήδη πάει στο Ιράκ και στην Συρία και έχουν καταταγεί στις τάξεις των Τζιχαντιστών!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Το φαινόμενο της εμφάνισης Τζιχαντιστών στις τάξεις του γερμανικού στρατού έχει αρχίσει και παίρνει επικίνδυνες και ανησυχητικές διαστάσεις, αναφέρει σχετικό γερμανικό δημοσίευμα της “Deutsche Welle”, που πραγματικά σοκάρει και δείχνει πόσο βαθειά έχει διεισδύσει το ακραίο Ισλάμ στην καρδιά της Ευρώπης.
Η συγκεκριμένη είδηση από τον γερμανικό Τύπο, που δημοσιεύεται και στον τουρκικό Τύπο, αναφέρει, ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλυφθεί “σταγονίδια” Τζιχαντιστών μέσα στον γερμανικό στρατό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, έχουν απομονωθεί 22 Γερμανοί στρατιωτικοί για τα ακραία ισλαμικά τους φρονήματα, ενώ εικάζεται, ότι έχουν σχέσεις με τους Τζιχαντιστές.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι, όπως αποκαλύπτεται στα δημοσίευματα, ότι τα τελευταία χρόνια, 29 Γερμανοί αξιωματικοί του γερμανικού στρατού έχουν ήδη πάει στο Ιράκ και στην Συρία και έχουν καταταγεί στις τάξεις των Τζιχαντιστών!
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Γερμανού πολεμικού ανταποκριτή και δημοσιογράφου, Hans-Peter Bartel, στην “Deutsche Welle”, το φαινόμενο της εμφάνισης Τζιχαντιστών στις τάξεις του γερμανικού στρατού έχει αρχίσει και παίρνει επικίνδυνες και ανησυχητικές διαστάσεις, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα στις τάξεις των στρατιωτικών και σε άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης.

berlin1

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Επικίνδυνες και ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της εμφάνισης Τζιχαντιστών στις τάξεις του γερμανικού στρατού! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ