Συνελήφθησαν στην Αθήνα τουλάχιστον δύο ιμάμηδες, που κατηγορούνται, ότι είναι φανατικοί ισλαμιστές και δραστηριοποιούνταν στην χώρα μας!

-Η EYΠ εδώ και μήνες παρακολουθεί ιμάμηδες, που κινούνται στις περιοχές, που συνωστίζονται οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και φαίνεται να προσπαθούν να δημιουργήσουν πυρήνες ισλαμιστών!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η EYΠ εδώ και μήνες παρακολουθούσε στην χώρα μας τουλάχιστον τέσσερις ιμάμηδες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και, μάλιστα, κάνουν «πύρινα» κηρύγματα κατά των απίστων, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός.
Όπως αποκάλυψε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν συλληφθεί σε καταστήματα, που διατηρούν στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις.
Ο ένας εξ αυτών έμενε στον Νέο Κόσμο, οι ρίζες του να είναι από το Σουδάν και την Αίγυπτο και φέρεται να είναι φανατικός ισλαμιστής και υποστηρικτής της οργάνωσης «Μπόκο Χαράμ».
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το ανησυχητικό είναι, ότι η ΕΥΠ διαπίστωσε, πως τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον δέκα ιμάμηδες από τους 200, που υπάρχουν συνολικά στην Ελλάδα, κινούνται στις περιοχές, που συνωστίζονται οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και φαίνεται, ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν πυρήνες ισλαμιστών.athina

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Συνελήφθησαν στην Αθήνα τουλάχιστον δύο ιμάμηδες, που κατηγορούνται, ότι είναι φανατικοί ισλαμιστές και δραστηριοποιούνταν στην χώρα μας! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ