Η ελληνική Κυβέρνηση σταματά την ροή των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά προς τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα!

-Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, που εκτελούν τα έκτακτα δρομολόγια για την μεταφορά μεταναστών από τα ελληνικά νησιά, ενημερώθηκαν, ότι τα πλοία τους θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, όπου βρίσκονται!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Να σταματήσει η ροή προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου προς το λιμάνι του Πειραιά αποφάσισε η Kυβέρνηση.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή σχέδιο εγκλωβισμού των μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, όπου καταφθάνουν από τις Τουρκικές ακτές, για να αποφύγει το κομφούζιο στην Αθήνα και στον Πειραιά, μετά το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας από τα Σκόπια.prosfiges-foto1
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, που εκτελούν τα έκτακτα δρομολόγια για την μεταφορά μεταναστών από τα ελληνικά νησιά προς Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καβάλα, ενημερώθηκαν, ότι τα πλοία τους θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, όπου βρίσκονται, μέχρι νεωτέρας.
Την απαγόρευση μεταφοράς μεταναστών θα εφαρμόσουν και στα πλοία, που εκτελούν τα τακτικά δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου. Το μέτρο αυτό θα αποσυμφορήσει μεν την Αθήνα και τον Πειραιά, αλλά θα δημιουργήσει και πάλι τεράστιο πρόβλημα στα νησιά, που δέχονται τις εισροές μεταναστών, με όσα προβλήματα συνεπάγονται από την εξέλιξη αυτή. Την ίδια ώρα, τα καραβάνια των μεταναστών εξακολουθούν να καταφθάνουν καθημερινά στις ακτές των νησιών του Αιγαίου, καθιστώντας την κατάσταση, που επικρατεί σε αυτά, εκρηκτική.

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Η ελληνική Κυβέρνηση σταματά την ροή των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά προς τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα! appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ