Δύο ολόκληρες πόλεις , που θα φιλοξενήσουν 10.000 άτομα η εκάστη, θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές των Γιαννιτσών και του Κιλκίς, προκειμένου να μείνουν, όσο χρειαστεί, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Πλημμυρίζει η Βόρεια Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις , για 10.000 άτομα εκάστη, θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές των Γιαννιτσών και του Κιλκίς για να μείνουν, όσο χρειαστεί, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά σχετικές πληροφορίες για την κατασκευή επιπλέον «Κέντρων Φιλοξενίας»!prosfiges-foto2
Εξάλλου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ενέκρινε την κατ’ εξαίρεση διάθεση από το Αποθηκευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 2.058 σκηνών των 6 ατόμων και 500 σκηνών των 4 ατόμων, «προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινά καταλύματα φιλοξενίας των μεταναστών και προσφύγων».

Βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έργα σε τέσσερις περιοχές του νομού Κιλκίς και σε μια περιοχή των Γιαννιτσών

Τις σκηνές θα παραλάβουν οι Ειδικές Δυνάμεις, ενώ οι τις υπόλοιπες, μέχρι τα 20.000, θα τις διαθέσει απ’ ευθείας ο Στρατός. Αναζητούνται και κοντέϊνερ σε ολόκληρη την χώρα.
Όπως εξήγησε, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έργα σε τέσσερις περιοχές του νομού Κιλκίς, όπου θα γίνουν οι συνοικίες της πόλης και συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στην Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό.
Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά θα γίνει και αυτό ο νέος τόπος των ταλαιπωρημένων προσφύγων και των λαθρομεταναστών, που δεν μπορούν πλέον να πάνε στην Γερμανία.

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Δύο ολόκληρες πόλεις , που θα φιλοξενήσουν 10.000 άτομα η εκάστη, θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές των Γιαννιτσών και του Κιλκίς, προκειμένου να μείνουν, όσο χρειαστεί, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ