Τρύφων Αλεξιάδης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών: “Οι πολίτες θα πρέπει να ζητούν αποδείξεις, να τις κρατούν και όταν έρθει η διάταξη, θα ξεκαθαριστεί, τι θα κάνουν με τις αποδείξεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για την τρέχουσα χρονιά”

-“Στην φορολογία εισοδημάτων από ενοίκια θα αλλάξουν οι κλίμακες και θα γίνουν δικαιότερες”.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Μέσα στις επόμενες 1 έως 2 εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το φορολογικό τοπίο, ανέφερε σε δηλώσεις του, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.
Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε, πως υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση, σχετικά με τις αποδείξεις και διευκρίνισε, πως υπάρχει νόμος, ο οποίος είναι σε ισχύ, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει οι φορολογούμενοι να κρατούν τις αποδείξεις. Επίσης ανέφερε, πως η χώρα είναι σε διαπραγμάτευση και οι διατάξεις καθυστερούν, γιατί υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθηθεί. Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να ζητούν αποδείξεις, να τις κρατούν και όταν έρθει η διάταξη, θα ξεκαθαριστεί, τι θα κάνουν με τις αποδείξεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για την τρέχουσα χρονιά, τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.ypourgeio Oikonomikon

“Στην φορολογία εισοδημάτων από ενοίκια θα αλλάξουν οι κλίμακες και θα γίνουν δικαιότερες”

«Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρα για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω “πλαστικού” χρήματος. Θέλουμε το αφορολόγητο να συνδεθεί με αποδείξεις και “πλαστικό” χρήμα, το οποίο ξεκινά το 2016. Το αφορολόγητο ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων και σε αυτή την κατηγορία πρέπει να δοθεί κίνητρο για την χρήση “πλαστικού” χρήματος. Για εκείνους, που δεν ισχύει το αφορολόγητο, δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο κίνητρο την συγκεκριμένη στιγμή, δεν μας επιτρέπουν τα δημοσιονομικά δεδομένα». Τέλος, αναφορικά με την φορολογία εισοδημάτων από ενοίκια, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε, πως θα αλλάξουν οι κλίμακες και θα γίνουν δικαιότερες, ενω το ίδιο θα ισχύει, επίσης, και για την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.

Αρχική Σελίδα/Zur Startseite

The post Τρύφων Αλεξιάδης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών: “Οι πολίτες θα πρέπει να ζητούν αποδείξεις, να τις κρατούν και όταν έρθει η διάταξη, θα ξεκαθαριστεί, τι θα κάνουν με τις αποδείξεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για την τρέχουσα χρονιά” appeared first on ELLINIKI GNOMI • Die Zeitung der Griechen in Europa..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ